IZBORI 2017
Predsednički kandidati izbori Požega
Pregled broja osvojenih glasova i procenata predsedničkih kandidata u opštini Požega.

Aleksandar Vučić odneo pobedu i u Požegi
Gosti Požega radija u izbornoj noći bili su predsednica skupštine opštine Zorica Mitrović i predsednik opštine dr Milan Božić, koji su zahvalili građanima Požege na iskazanom poverenju, kroz broj glasova za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Prema njihovim rečima to je pokazatelj i njihovog rada uu proteklom periodu. Kako kažu vremena za slavlje nema, već se nastavlja sa planiranim radovima, a pred njima je i proslava Dana opštine. Predsednički kandidat Aleksandar Vučić osvojio je oko 58 % glasova birača na biralištima u opštini Požega.

Razgovor sa Zoricom Mitrović i Milanom Božićem možete čuti klikom na strelicu dole

Naprednjaci održali završnu konvenciju u sali KC Požega
U prepunoj sali KC Požega, sinoć su (29. mart) članovi i simpatizeri SNS iz Požega i okoline pružili podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću. Pored lokalnog rukovodstva SNS-a, na tribini je govorio i funkcioner SNS Nikola Selaković.

O tome je gostujući u programu Požega radija govorio predsednik opštine Požega dr Milan Božić.

Kako je bilo na sinoćnoj konvenciji možete čuti klikom na strelicu dole

Milan Stamatović kandidat za predsednika
Predsednički kandidat Milan Stamatović predstavio je svoj program na radio Beogradu.

Klikom na strelicu dole možete čuti njegovo kompletno predizborno izlaganje

Vladimir Orlić, zamenik šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije
Juče je u Kosjeriću održana predizborna konvenciji Pokreta socijalista za podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću. Okupljenima se obratio i Vladimir Orlić, zamenik šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije.

Razgovor sa Vladimirom Orlićem možete čuti klikom na strelicu dole


Predsednički kandidat DSS-a, Aleksandar Popović, gost Požega radija
U okviru kampanje za predstojeće predsedničke izbore u Srbiji, Požegu je posetio Aleksandar Popović, kandidat za predsednika Srbije ispred DSS-a.

 

Razgovor sa Aleksandrom Popovićem možete čuti klikom na strelicu dole

 

prvi deo razgovora

drugi deo razgovora

Predsednički kandidat Saša Janković posetio Požegu
U nedelju 26. marta, predsednički kandidat Saša Janković posetio je Požegu. U razgovoru sa građanima na Gradskom trgu, predstavio je svoj program i čuo predloge prisutnih. Pored Jankovića govorili su još novinari Tatjana Vojtehovski i Srđan Škoro i reditelj Kokan Mladenović.

Šta je građanima Požege poručio Saša Jnković možete čuti klikom na strelicu dole

Vojislav Šešelj posetio Požegu
U okviru obilaska Zlatiborskog kraja u utorak, 14. matra, Požegu je posetio predsednički kandidat SRS Vojislav Šešelj. U prepunoj sali Mesne zajednice obratio se prisutnim članovima i simpatizerima stranke i okupljenim novinarima. Pored Vojislava Šešelja govorili su i njegovi saradnici, potpredsednik stranke Zoran Krasić, general Božidar Djelić i dr Milovan Bojić.

Šta su poručili biračima i građanima Požege možete čuti klikom na strelicu dole

Pokret Socijalista spreman za izbore
U okviru kampanje za predstojeće predsedničke izbore u Srbiji, gost Požega radija bio je Dragoslav Šljivić, predsednik OO Pokreta Socijalista. Ovaj pokret će na predsedničkim izborima podržati Aleksandra Vučića. Juče su (26. marta), u Kosjeriću, održali konvenciju na kojoj su govorili o značaju izbora i pobedi njihovog kandidata. Dvadesetak dana nakon predsedničkih izbora, u Kosjeriću se održavaju i izbori za lokalni parlament. Pokret Socijalista će se na lokalne izbore izaći sa svojom listom kandidata za odbornike, anosilac njihove liste je Vidan Đorđević.

Razgovor sa Dragoslavom Šljivićem možete čuti klikom na strelicu dole