odbojka
12. novembr - Dobar start
Odbojkašice požeškog Starsa zabeležile su, danas, na gostovanju u Priboju nad istoimenom domaćom ekipom rezultatom – 3 : 1, u susretu 5. kola Regionalne lige Zlatiborskog i Moravičkog okruga. Nakon ovog susreta Požežanke su druge sa 14 bodova. Narednog vikenda odbojkašice Starsa će još jednom gostovati, ovoga puta u Čačku, gde će se sastati sa ekipom Sloboda S.
15. oktobar - Dobar start
Odbojkašice požeškog Starsa slavile su, danas, na gostovanju u Arilju nad domaćom ekipom Budućnost Nec rezultatom – 3 : 0, na startu nove odbojkaške sezone u okviru 1. kola Regionalne lige Zlatiborskog i Moravičkog okruga. Naredni meč odbojkašice Starsa igraće na svom terenu protiv Arilja.
20. mart - Lider ipak bolji
Odbojkašice požeškog Starsa, poražene su, danas, na svom terenu od ekipe Bambi volley iz Prijepolja, rezultatom 3 : 0. Meč je igran u okviru 17. kola Regionalne lige Zlatiborskog i Moravičkog okruga. Ekipa Starsa je deseta sa 10 bodova. Prvi je Bambi volley iz Prijepolja sa 41.-im bodom više. Naredni meč odbojkašice Starsa igraće u Lučanima, protiv istoimene domaće ekipe.
17. mart - Stiže lider
Odbojkašice požeškog Starsa dočekuju u nedelju, 20. marta, na svom terenu, ekipu Bambi volley iz Prijepolja, u utakmici 17. kola Regionalne lige Zlatiborskog i Moravičkog okruga. Početak utakmice je u 13 sati u Hali sportova. Požežanke su trenutno desete sa 10 bodova, dok su gošće prve sa 38 bodova više.
12. mart - Bez forme
Odbojkašice požeškog Starsa poražene su danas, u Užicu od domaće Forme, rezultatom – 3 : 0. Po setovima 25 : 22; 25 : 17 i 25 : 20. Utakmica je igrana u okviru 16. kola Regionalne lige Zlatiborskog i Moravičkog okruga. Požežanke su ostale desete sa 10 bodova. Prvi je Bambi volley iz Prijepolja sa 38 bodova više. Naredni prvenstveni meč požežanke igraju na svom terenu protiv lidera na tabeli.
11. mart - U Užice po formu
Odbojkašice požeškog Starsa gostuju u subotu, 12. marta, u Užicu, gde se sastaju sa domaćom Formom. Meč se igra u okviru 16. kola Regionalne lige Zlatiborskog i Moravičkog okruga. Početak utakmice je u 12 sati u hali “Veliki park”. Požežanke su desete sa 10 bodova, dok je ekipa iz Užica osma sa 11 bodova više. Na čelu tabele je Bambi volley iz Prijepolja sa 45 bodova.