Здрава Србија у коалицији са ДСС и ПУПС предала изборну листу у Чајетини

Чајетина 6. март 2020. – Представници изборне листе „Милан Стаматовић Здрава Србија-ДСС-ПУПС“ предали су општинској изборној комисији у Чајетини листу са 31 кандидатом за предстојеће локалне изборе у тој општини.

„Надамо се добром резултату на предстојећим изборима, јер све што смо до сада радили, радили смо у интересу грађана, а не у свом личном интересу. Имамо право да затражимо подршку наших грађана за још један мандат јер политичка ситуација у Србији нам даје право за то. Били смо часни, одговорни и поштени према свом послу и према бирачима тако да ће Здрава Србија, у коалицији са ДСС и ПУПС, сигурно остати на власти у Чајетини“, рекао је Милан Стаматовић, носилац листе, председник Здраве Србије и председник општине Чајетина.

„Желим још једном да се захвалим свим нашим бирачима на досадашњој подршци, и сигуран сам да ће резултат на овим локланим изборима бити још бољи него на претходним, када смо освојили убедљивих 57 одсто гласова бирача у Чајетини“ –  закључио је Стаматовић.

Стаматовић је подсетио на то да су грађани, на прошлим локалним изборима, подржали садашњу власт у тој општини са 57 одсто, додајући да 26.априла очекује још бољи резултат.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up