АРЛЕММ – епидемиолошка ситуација променила концепцију фестивала

Београд – АРЛЕММ је први фестивал класичне музике у нашој земљи, чије ће активности бити приказане онлајн, а чији почетак и отварање можете пратити на Теленоровом YouTube каналу, 15. јула од 21 сат. Тада ће се коцертним дешавањем без публике, на Цветном тргу у Београду, представити гудачки квартет Школе за музичке таленте, солиста на гитари – млади, талентовани Милун Шуњеварић, и позната кантауторка чаробног гласа Катарина Пејак.

У живом преносу, упознаћемо се са визијом и циљевима фестивала и младим ствараоцима. Након концерта, биће отворене изложба „Уметнички караван“, који ће на Цветном тргу трајати до 2. августа. Током протеклих једанаест година постојања АРЛЕММ је био престоница културних дешавања.

Окупљајући врхунске предаваче, извођаче из земље и иностранства, АРЛЕММ је успео да изгради препознатљив и атрактиван амбијент за све који су желели да у уметности и природи уживају на један посебан начин.

АРЛЕММ 2020 се реализује уз подршку Министарства културе и информисања, Општине и Библиотеке Ариље, СОКОЈ-а, Еxтреме интимо, Теленор фондације и бројних донатора и љубитеља уметности, рекла је за наш радио Бранкица Виторовић, испред организатора удружења „Музикус“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up