Попуст током децембра за редовне посетиоце у СКЦ Пожега

Пожега – Спортско-културни центар овог месеца обележава јубилеј, шест деценија постојања на истој адреси и тим поводом нуди попуст од 50% на цену карте за све редовне посетиоце. Током децембра, свако ко буде купио улазницу за један догађај карту за наредни може добити у пола цене. Поред тога за особе са инвалидитетом и одличне ђаке улаз је бесплатан. Поклоници позоришних дешавања већ сутра имају прилику да уживају у представама. Од 11 и 12 сати за децу ће бити одиграна представа из програма школске лектире “Прича о Десанки“ о нашој великој песникињи Десанки Максимовић.

У вечерњем термину глумци Београдског драмског позоришта извешће представу “Елинг” насталу на основу норвешког филма који је 2002. кандидован за награду Оскар. Прича прати двојицу мушкараца, цимера, којима након изласка из душевне болнице предстоји укључивање у друштво “нормалних” под надзором социјалног радника.

Срђан Стевановић, директор СКЦ каже да представу прате одличне критике и да овај комад свакако треба погледати. “Нема тог глумца и режисера са којим сам причао у Београду, када смо договарали ову позоришну представу, да није похвалио “Елинг”. Глуме: Љубомир Бандовић, Павле Пекић, Наташа Марковић, Раде Марковић и Ненад Гвозденовић”, каже директор Спортско-културног центра.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник