Март у пожешком СКЦ – представе, филмови…

Пожега – Глумац Ненад Јездић извешће вечерас у Пожеги позоришну представу „Књига о Милутину“.  Интересовање за овај догађај било је изузетно па су улазнице распродате за једно преподне. Позоришну публику већ сутра вече очекује још једна представа. У узвратну посету Пожеги долази Позориште „Раша Плаовић“ из Уба са представом „Бајка о позоришту“. Ова комедија почиње у 20 сати, а улаз ће бити слободан. До краја месеца моћи ћемо да погледамо још три представе, најављује директор Спортско-културног центра Срђан Стевановић.

„Имамо и представу „Недозвани“ 22.марта, у питању је драма Момчила Настасијевића . Радња је смештена у тридесете године 20. века. Ражирао је чувени Југ Радивојевић. Сигурни смо да је сјајна представа поготово што има шест младих глумаца. Цена улазнице за ову представу је 300 динара. Већ у четвртак, следећег дана, 23. марта имамо представу „Организам“. И за сам крај имамо једну станд уп комедију, у питању је Неша Бриџис. Цена улазнице је 1000 динара, његов тим је тако захтевао нисмо ми одређивали цену улазнице, али искрено да кажем велика је заинтересованост, већ нас зову за карте. Продаја за сва ова дешавања почиње од понедељка.

Поред позоришних представа Спортско-културни центар је планирао током марта приказивање и четири филма од чега су два за децу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up