Чачани ухапшени у Гугљу

Пожега – Полицијски службеници ухапсили су три особе након што су у селу Пријановићи код Пожеге зауставили возача аутомобила „ауди А3“ чачанских регистараских ознака због непрописног претицања.
Сустигли су га у месту Гугаљ и приступили сабраћајној контроли. У возилу су се налазили младићи М.Ђ (1997) и И.Ш. (1990) као и девојка Ј.Ћ. (2004), сви из Чачка.

Приликом претреса код девојке су пронађена два пиштоља без серијског броја са два оквира и са укупно двадесет метака, као и вагица за мерење. Она је приведена у просторије ПС Пожега и уз потврду од ње су одузети пронађени предмети, док су се два младића удаљила са лица места аудијем који је првобитно заустављен.

О овом догађају обавештено је надлежно тужилаштво у Ужицу, а тужилац је потврдио да се у радњама приведене девојке стичу елементи кривичног дела и њој је одређено задржавање од 48 сати.

Након што су напустили лице места, двојица младића су пронађена од стране полицијских службеника ПИ Чачак, након чега су доведени у просторије ПС Пожега. Надлежни тужилац се изјаснио да се у радњама двојице младића такође стичу елементи кривичног дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја као и кривичног дела спречавање службеног лица у вршењу службене радње. Њима је такође одређен притвор од 48 сати.

Детаљним прегледом возила пронађена су још и два ножа и један панцир, који су такође одузети.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up