Ђорђе Никитовић и даље на челу општине Пожега

Пожега – Ђорђе Никитовић, носилац листе “Александар Вучић – Пожега не сме да стане Ђорђе Никитовић”,  и даље ће бити председник наше општине. Њему је на данас одржаној, другој седници Скупштине општине у новом сазиву, тајним гласањем поверење дао 21 одборник, док је 12 гласало против.

Захваљујући се на избору он је нагласио је да ће челни људи општине Пожега у наредном периоду радити у интересу свих грађана општине Пожега,да ће се несмањеним интензитетом наставити улагања у нашу општину али да нас очекује и низ капиталних инвестиција на којима се већ увелико ради…

Већином гласова за заменика председника Општине изабран је дипломирани инжењер пољопривреде Радоица Бурлић, такође са листе СНС-а.

На данашњем заседању изабрани су и нови чланови Општинског већа. То су: Иван Грковић дипл.правник, Раде Мајсторовић здравствени радник, Вељко Милчановић доктор ветеринарских наука, Бобан Цицовић предузетник, Рада Новаковић запослена у ПИО фонду, Зоран Павловић предузетник и Божидар Васовић здравствени радник.

Потврђени су и мандати одборницима Светлани Крсмановић са листе “Пожега против насиља” и Зорану Павловићу са листе “Ивица Дачић премијер – Видан Михаиловић”.

У наставку седнице изабрана су скупштинска радна тела а седница је након нешто више од четири сата окончана одборничким питањима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up