Активни пожешки пензионери – огрев, море, забава…

Пожега – Удружење пензонера наше општине врши и ове године за своје чланове набавку огревног дрвета по повољним ценама. До сада је уговорена набавка преко 650 м3 . Цена је 7900 динара са урачунатим превозом, а куповина је ограничена на 8 м3. Плаћање је могуће на 6 рата. Ускоро се очекује и почетак набавке угља, а цена ће бити 17 000 динара по тони, каже председник Удружења пензионера Јаков Марковић. У плану за предстојеће лето је и одлазак на море у Шушањ. Предвиђена су четири поласка, а цена за десетодневни боравак са три оброка је 180 односно 200 евра по особи у зависности од изабраног термина. Летовање се може платити на 6 рата.

„Већ имамо у свакој групи по 5-6 пријављених. Прва смена у јуну и четврта крајем септембра оне су по 180 евра, а ове од 11-20. јуна и од 2-11. септембра је 200 евра по особи. Прва смена иде и на Острог, а ако буде интересовања ми ћемо и за остале смене уговорити. Са превозником сам разговорао, још није утврђена коначна цена, али ће пут до мора и назад коштати оквирно око 6000 динара“ , најављује Марковић.

Поводом Дана жена Удружење пензионера 7. марта организује забаву за своје чланове у Хотелу Пожега. За април је планирана посета манастиру Тумане, а за 1. мај излет у Врњачку Бању са свраћањем на пијацу у Краљеву.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up