60 година СКЦ Пожега у знаку бројних културних дешавања

Пожега – У месецу кад Спортско-културни центар слави 60 година постојања Установе културе у Пожеги, за публику организује велики број различитих догађаја. До Нове године очекују нас три дечије и бар три позоришне представе за одрасле. Велико интересовање влада за гостовања глумаца у нашем граду, па су и за сутрашње извођење представе „Источни анђео“ продате скоро све улазнице. До краја године моћи ћемо да гледамо и представу са репертоара Београдског драмског позоришта “Елинг” и још једно извођење представе пожешког Аматерског позоришта “Бог масакра”.

Срђан Стевановић, директор СКЦ најављује да ћемо у месецу јубилеја угостити и певачицу Ивану Петерс, али и Матију Бећковића и Рамба Амадеуса у оквиру поетско – музичког фестивала “ Пожезија”, који се одржава 14, 15. и 16. децембра.

“Појачали смо програм зато што има потребе за тим, али и из још једног веома важног разлога. Наша установа слави шест деценија постојања. Некад је то био Дом културе, затим Раднички универзитет “Драган Кувељић”, Културни центар и сада Спортско-културни центар. Ја волим да кажем, шест деценија културе на истој адреси”, прича Стевановић. Свечана академију биће одржана,највероватније пред саму Нову годину. “Трудићемо се да буду добри програм, пуна сала и најниже могуће цене карте”, обећава директор Спортско-културног центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up