Ана Брнабић у Пожеги

Пожега – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, боравила је данас у Пожеги. Своју посету започела је обиласком газдинства Милана Цицовића у месној заједници Папратиште. Заједно са премијерком, обиласку је присуствовао и председник општине Ђорђе Никитовић са сарадницима.

Након тога, уследила је посета фабрици „Инмолд“ где су обишли радове на новој производној хали, у некадашњој фабрици намештаја „Напредак“. Присутнима се испред компаније „Инмолд“ обратио директор Горан Јанковић.

Председник општине Пожега Ђорђе Никитовић захваљујући се премијерки на посети подвукао је да су „Инмолд“ и „Будимка“ најбољи доказ да се привреда у нашој општини поново уздиже.

Председница Владе Ана Брнабић похвалила је успехе „Инмолда“ најгласивши да је јачање домаћих фирми показатељ да земља расте. Пожега има огромне потенцијале, а долазак аутопута 2022. године ће омогућити да се они искористе, рекла је Брнабић.

Након посете „Инмолду“ премијерка је одржала састанка са пожешким привредницима у реновираној биоскопској сали. Своју посету Пожеги завршила је обиласком реконструисаног пута у Месној заједници Глумач.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up