Ана Брнабић у Ужицу

Ужице – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас  са градоначелницом Ужица др Јеленом Раковић Радивојевић и њеним сарадницима. На састанку у Ужицу коме је присуствовао и државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Крсто Јањушевић, говорило се о свим мерама које ће бити реализоване како на националном тако и на локалном нивоу са намером да се повећа безбедност деце у школама и безбедност свих грађана.

Такође, премијерка је још једном потврдила да је Ужице град у који ће бити уложена значајна средства у наредних пар година са циљем побољшања услова за живот и рад и стандарда грађана. Како је истакла, у току је припрема пројектно техничке документације за локацијске услове за Обилазницу, где је држава обезбедила готово 30 милиона евра. У току је како је истакла и припрема пројектно техничке документације у Министарству за управљање јавним улагањима за реконструкцију и доградњу Здравственог центра Ужице пројекат вредан 4,2 милијарде динара. Значајна средства, по њеним речима, биће опредељена и за заштиту и унапређење квалитета ваздуха, јер је Ужице један од 10 градова који су препознати као градови у фокусу по том питању.

И овом приликом градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић захвалила се премијерки и целој Влади на подршци коју град има у реализацији важних и великих пројеката. Говорећи о пројетима чија реализација је планирана у овој и наредних пар година, градоначелница је поред већ поменутих државних пројеката, посебно истакла значај изградње новог вртића, изградње канализационе мреже, Регионалног постројења за пречишћавање отпадних вода, али и реконструкције неколико важних путних праваца.

Град Ужице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up