Антистрес лето на гондоли

Голд гондола улази у летњу сезону са здравим стиловима живота који посетиоцима нуде јединствену прилику да се одморе од свакодневице и напуне батерије у сагласју са природом. Осим вожње најдужом гондолом на свету, њих сваког дана очекују разноврсне бесплатне активности на међустаници и на Торнику, од 11 до 13 часова, у којима ће уживати и деца и одрасли.

Програм са забавним садржајима почиње од понедељка 10. јула и трајаће до краја лета. Љубитељи адреналина и екстремних искустава ће, сваког понедељка на међустаници, моћи да се опробају у параглајдингу уз стручну подршку инструктора.

Спортске активности, међу којима је и стреличарство, су на програму гондоле сваког уторка на међустаници код Рибничког језера. У духу забаве, ова вештина тестира концентрацију и прецизност окупљајући породицу и пријатеље у атмосфери активног одмора. Стреличарство је могуће заказати као посебну активност током целог лета, сваки дан.

Среда је посвећена дечијој машти када ће најмлађи развијати нове вештине на ликовним, едукативним и забавним радионицама.

Најбољи избор за бег са врелог асфалта и ужурбане свакодневице је планински амбијент поред Рибничког језера који је постао омилљено „антистрес склониште“ за туристе. Еко парк на међустаници представљаће посебан вид модерног одмаралишта које ће садржати мобилијар од природних материјала. На путу према Рибничком језеру налазиће се дрвени балдахини, наткривене лежаљке повезане мостићима, љуљашке са погледом на трасу гондоле, кутак намењен деци са бројним друштвеним играма, сетови клупа и столова са засенама, као и остали елементи погодни за дужи одмор. Међустаница је родитељима са малом децом идеална за предах од вожње јер се на једном месту могу освежити уз напитке из гондола бара, а у близини је и тјубинг стаза којој се највише радују малишани.

Релакс радионице четвртком су прави избор за све којима је потребан одмор од свакодневице. Посетиоци ће имати прилику да се, на међустаници, упознају са различитим техникама опуштања и начинима справљања етеричних уља односно антистрес ролера.

Сваког петка ће се мењати садржаји из области здравља, исхране и природе кроз припремање разних здравих оброка, напитака, лековитих мелема и чајева карактеристичних за Златибор.

Посетиоци свих узраста који би да тестирају своје способности сналажења у просотру могу се забавити у тражењу Златне шишарке на међустаници и освојити разне награде.

Посебна атракција овог лета биће електрични бицикли које ће посетиоци моћи да изнајмљују сваког дана. Путници се прво превезу кабином до Торника одакле почиње јединствена бициклистичка тура кроз коју се могу упознати са природним лепотама Златибора.

Подсетимо да је, од 10. јула, ново радно време Голд гондоле од 9 до 17 часова, а последња вожња са Торника је у 18 часова.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up