Асфалтиран пут Горобиље – Годовик

Пожега – Завршени су радови на реконструкцији локалног пута Горобиље – Годовик, у дужини од непуних 4 километра. Нови асфалтни застор је ширине 3,5 метра. Комплетне радове је финансирала Влада Србије, каже председник општине Пожега Ђорђе Никитовић. Према његовим речима општина Пожега последњих година улаже значајна средства у путну инфраструктуру, што је и предуслов квалитетног живота становника месних заједница наше општине.

Ова година је рекордна по средствима издвојеним за путну инфраструктуру, а поред сеоских путева ради се и на уређењу градских улица, поручује председник општине Ђорђе Никитовић.

Паралелно са улагањем у путну инфраструктуру из локалне самоуправе истчу да се значајна средства издвајају и за водоводну и канализациону мрежу, па тако, све улице у граду на чијој се реконструкцији ради користе се и за замениу старих и дотрајалих цеви, као и канализационог система, а у плану су и додатни пројекти, који такође за циљ имају побољшање квалитета живота грађана у свим деловима пожешке општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up