Август у Пожеги – мјузикл за децу, кабаретска представа, концерти…

Пожега – Спортско-културни центар припремио је за почетак августа неколико забавних садржаја. Већ првог дана наредног месеца на градском базену биће одигран интерактивни мини мјузикл за децу. Представа „Баш чаробна фрула“  доноси малишанима причу о стваралаштву и делима Волфганга Амадеуса Моцарта. Окупљене ће забављати Никола Угриновић и Нађа Ђоковић, Ужичанка чија је песма о карантину уз Моцартову музику прошле године за кратко време постала хит на друштвеним мрежама.

За старију публику у плану је, 5. августа, кабаретска представа ”Љубавни времеплов”. Позоришни комад говори о љубавима најистакнутијих српских личности последњих 200 година, од Хајдук Вељка и Чучук Стане, преко Алексе Шантића, Десанке Максимовић, па све до Драгана Николића и Милене Дравић. Представа је заснована на историјским чињеницама, а свака прича праћена је музиком из тог времена.

Марко Маћић, директор Спортско-културног центра, каже, за наш радио, да су одлучили да искористе лепо време и што више дешавања организују на отвореном. “Љубавни времеплов” биће одигран на градском тргу.  Убразо након тога на истом месту биће одржан концерт групе Диванхана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up