Бројне погодности за будуће ђаке пољопривредне школе „Љубо Мићић“

Пожега – Како би привукли што више ученика у Средњој пољопривредној школи „Љубо Мићић“ припремају бројне погодности за будуће ђаке. Од септембра ће ученицима прве године омогућити бесплатан смештај у дому током првог полугодишта. План је да успех који тада постигну буде пресудан приликом доношења одлуке да се та повољност продужи. Ово ће бити значајна уштеда за родитеље ђака имајући у виду да је цена смештаја у дому уз исхрану на месечном нивоу 8300 динара.

„Ми смо се одлучили да од следеће школске године за све ученике који упишу нашу школу, први разред, обезбедимо бесплатан дом за прва четири месеца. Након тога извршићемо неку селекцију и оним ученицима који својим радом, понашањем и успехом буду заслужили, наставићемо са плаћањем смештаја и исхране у дому. Ми смо једна од ретких школа која омогућује ученицима такву погодност, каже директор школе Којо Бошковић.

Пољопривредна школа је недавно добила од Министарства просвете и решење да сви ученици ове школе могу похађати обуку и имати бесплатно полагање возачког испита за Ф категорију, односно управљање трактором. До сада је ова погодност важила само за ученике на образовним профилима пољопривредни техничар и механичар пољопривредне механизације.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up