Чека се милионити путник

Златибор – Златиборска Голд гондола хита ка милионитом путнику. Поред саме вожње и уживања у погледу из птичје перспективе у овом предузећу труде се да додатно обогате понуду и посетиоцима понуде нове садржаје. Укључили су се у организовање окупљања за различите фирме, али и иновација намењених индивидуалним посетиоцима. Од јануара месеца у понуду су уврстили и оброк (бранч), односно послуживање путника у кабинама храном и пићем из златиборског краја. Романтичне кабине су још нешто што привлачи пре свега заљубљене парове, а Бојана Божанић, директорица Голд гондола, каже да се у ваздуху дешавају и веридбе.

Велики број посетилаца очекују за предстојеће празнике и распуст, а од суботе 8. па до 18. априла вожње ће бити организоване у времену од 9 до 17 сати.

„Припремамо се за квалитетну и добру сезону у сваком погледу, и у туристичком и у техничком. Очекујем све заинтересоване и оне који су били на Гондоли да опет дођу јер сигурно ће имати шта да виде, шта да осете и много лепо да се проведу. Желим да најавим овог пута да ми крећемо од суботе, то је 8. април када креће и распуст, тако да током читавог распуста радимо од 9 до 17 часова, то је последња вожња са Златибора, а са Торника ће кренути последња у 18 часова. Тако ће бити све до уторак 18. априла. Након тога ћемо вероватно у наредном периоду радити викендом, односно петаком, суботом и недељом, због радова које реализујемо на почетној станици, односно због активности на управној згради како би могли у току ове године и да кренемо са усељењем“, истиче Бојана Божанић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up