Чланарина у пожешкој библиотеци остаје непромењена и у наредној години

Пожега – Народна библиотека Пожега довијала се ове године на различите начине да дође до читалаца. Током марта месеца, због појаве коронавируса, установа није радила непосредно са корисницима. Захваљујући пожртвовању библиотекара књиге су читане онлине, а заинтересованима достављане и на кућну адресу.

Од краја априла библиотека је поново отворила своја врата корисницима уз обавезно поштовање свих превентивних мера. Душица Ђокић, директорица Народне библиотеке Пожега, каже да сада библиотека ради уобичајено: радним данима од 8 до 19 сати, суботом од 8 -14. Цена чланарине у наредној години се неће мењати и биће: појединачна 400 динара, породична 600 динара, а колективна 200 динара по члану. Бесплатан упис у библиотеку могу да остваре деца до 2 разреда основне школе, пензионери, незапослени…

Услед великог прилива студената у наш град, узрокованог мерама на спречавању ширења корона вируса, из библиотеке поручују да ће се трудити да одговоре и на њихове захтеве. Поред књига из свог фонда, запослени на одељењу стручне књиге, пружају услугу набавке потребне литературе путем међубиблиотечке позајмице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up