На пола пута Пожега – Ариље, у, на први поглед, погону скромне спољашњости, више од 30 година се преплићу традиционално и модерно, стварајући ракију Златна Бисерка.
Ракија се пече на древни начин, који је заслужан за аутентичност укуса, у комбинацији са технологијом и рецептуром врхунских стручњака, који доприносе квалитету и препознатљивости. За њену питкост и препознатљив укус додатно је заслужан процес одвајања коштице из пажљиво бираних и одабраних сорти шљиве, а затим од 8 до 10 година дуго одлежавање. Процес производње и одлежавања Златне Бисерке стално надзиру најеминентнији стручњаци (професори универзитета) за производњу и сајамско оцењивање јаких алкохолних пића.
Ракија Златна Бисерка се производи у подруму Бисер, у Милићевом Селу, чије су поднебље и клима Божји дар за производњу шљиве и шљивовице. Доступна је широм Србије, а пронашла је и свој пут ван националних граница.
Поред основе производње коју чини ракија од шљиве, подрум Бисер производи и продаје ракију од дуње, кајсије и крушке.
Од своје прве појаве на тржишту 2001. године, освојила је преко 70 медаља и признања између осталог у Новом Саду, Коштунићима, Ужицу, Београду. Поред тога, од Института у Франкфурту на Мајни добили су сертификат, али и признање да боље ракије са простора бивше СФРЈ није било од 1945. године.
Ненад Нешо Стевановић, човек заслужан за целу ову причу говори за наш радио о томе како је све почело,како је провео младост,како проводи слободно време, шта слуша од музике… Ово је прича коју ће те послушати а да не трепнете а слушаћете је изнова и изнова јер оставља без даха нарочито обожаваоце златне капљице…