Човек и посао – Зоран Радовановић

Руковођена знањем и искуством породице Радовановић, усавршавањем кроз три генерације, фирма Флорива из Ивањице успешно расте и развија се, унапређујући  производњу садница јагодастог воћа и прераду најфинијих плодова у једиствене производе врхунског квалитета и укуса.

Целокупан асортиман садница гаји се и производи искључиво од безвирусних матичних засада који су под сталном контролом надлежних институција, прилагођени климатским условима нашег поднебља.


Плодови убрани по обронцима планина Голије и Јавора преточени су у префињене ракије, ликере, сокове и воћна вина окрепљујућег укуса, створена за вас и ваше најмилије.

Први смо у Србији почели са производњом садница од безвирусних матичних засада који су под сталном контролом иностраних и домаћих надлежних институција, а све у циљу очувања квалитета и задовољства клијената казао је у емисији ,,Човек и посао ,,Зоран Радовановић власник ,,Флориве,, и додао да кооперантима дају комплетну подршку у организовању производње: обуку, садни материјал, фолије за земљиште и прекривање засада, системе за наводњавање, мреже за засену, заштитна средства, средства за прихрањивање, амбалажу за паковање, саветодавну службу, загарантовану цену и сигуран откуп по уговору о кооперацији.
Осим врхунског квалитета производа, трудимо се да нашим клијентима обезбедимо увек тачне информације, добру комуникацију, беспрекорну сарадњу и повољне цене.

Шумадијски фестивал ракије одржан је 11. децембра 2021. године у Крагујевцу и окупио је произвођаче воћних ракија из целе Србије, са циљем да се промовишу и представе новим купцима, пре свега HORECA сектору, велетрговинама и специјализованим продавницама пића.


Флорива је и овај пут бриљирала освојивши Златну медаљу за ракију од купине као и две сребрне медаље за ракију од дуње и наш Калвадос.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up