Цвијовић: Урадили смо велики посао – инфраструктура, млађе категорије, први тим…

Пожега – Пролећни део сезоне у Западно-моравској зони стартује у суботу, 13. марта. Сви тимови приводе припреме за наставак такмичења крају, што је случај и са екипом Рампе из Пожеге. Тренер Милија Јордовић Лоца је, почетком фебруара, окупиио кандидате за први тим и кренуо са радом. Играчки кадар је, у односу на јесењи део, претрпео значајне промене. Велики број одлазака, као и долазака, условио је додатно уигравање свих линија тима, што је рађено кроз тренинге, али и одигравање пријатењских утакмица.

Први део шампионата окончан је на позицији број 13 са 10 освојених бодова. Без обзира на, условно речено, мали број бодова у клубу су задовољни оствареним у дебитантском наступу зонског ранга такмичења, каже за Пожега радио Милић Цвијовић, директор ФК Рампа.

Борба за опстанак у лиги се наставља, али не по сваку цену, напомиње Цвијовић. Распоред у другом делу првенства им иде на руку, пошто ће чак осам пута бити домаћини и победама на свом терену, које су изостале јесенас, покушати да сакупе довољно бодова и остану „изнад црте“ на крају првенствене трке.

Цвијовић сматра да је ова сезона, већ сада, донела велики успех клубу, без обзира шта ће се дешавати до краја сезоне. Оформљена је школа фудбала, која броји преко четрдесеторо деце, из које је произашла и такмичарска селекција петлића.

Осим тога радило се и на инфраструктури. Додатно је уређен терен, а свлачионице су доживеле потпуну реконструкцију, што је и највећи „резултат“ у протеклих осам месеци, додаје Цвијовић.

Пролећни део шампионата Западно-моравске зоне, фудбалери Рампе ће почети на свом терену „Шумице“ у насељу Миловића ливаде. Први противник, у оквиру 15. кола, је Црнокоса из Косјерића. Утакмица се игра у недељу, 14. марта, од 14:30.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up