Данас предате још две листе за локалне изборе у Пожеги

Пожега – Данас су Општинској Изборној Комисији у Пожеги предате још две листе за учешће на предстојећим локалним изборима. Листе су поднели „Српска Радикална Странка“ и на тој листи се налази 18 имена. Први на листи је Дејан Ђуровски, а листу је подржало 562 наших суграђана. Листу је поднела и група грађана „Пожега Побеђује, Борко Боћа Матијевић“, која је подржана са 601 потписом, а на њој се налази 18 кандидата за будуће одборнике у пожешком парламенту.

До сада је за локалне изборе у општини Пожега пријављено пет изборних листа, које су и потврђене. Као прва „Александар Вучић – за нашу децу“ са 52 кандидата, колико броји ова листа. Представници коалиције „Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС)“, предали су као други, Општинској изборној комисији, изборну листу са именима 36 кандидата за одборнике у локалном парламенту и биће број два на гласачком листићу.

Покрет Снага Србије – БК“ за изборе у Скупштини општине Пожега предао је листу са 26 имена, и ова листа је потврђена као трећа, док је листа „Српска Радикална Странка“, на којој  се налази 18 имена као четврта. Пета на гласачком листићу ће бити листа групе грађана „Пожега Побеђује, Борко Боћа Матијевић“.

Милојица Благојевић, председник Општинске изборне комисије, је за наш радио казао да су у општини Пожега формирана 53 гласачка места, на којима право гласа може искористити 23 751 бирача.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up