Дивна Љубојевић и Мелоди на АРЛЕММ онлајн фестивалу

Ариље / Бероград – Концертним и едукативним програмима, у Београду и Ариљу већ две недеље у дигиталном формату траје АРЛЕММ 2020.

АРЛЕММ је званично почео 14. јула концертима на Цветном тргу у Београду  и отварањем интерактивне мултимедијалне изложбе  „АРЛЕММ-Уметнички караван“.

Организатори су се потрудили да осмисле атрактиван програм, па ћемо у петак 31.јула од 21.30 минута бити у могућности да на Теленоровом youtube каналу он лајн пратимо концерт Дивне Љубојевић и хора Мелоди, који ће се одржати без публике у порти Цркве светог Ахилија.

Дивна са својим хором већ 30 година освајају уметничке сцене широм света, промовишући духовну музику, а на манифестацији АРЛЕММ деца и млади из бројних земаља, већ годинама похађају наставу певања код ове јединствене интерпретаторке анђеоског гласа.

Манифестација АРЛЕММ већ 11 година промовише уметност и културу,  уз подршку Министарства културе и информисања, Општине и Библиотеке Ариље, СОКОЈ-а, Extreme intimo, Теленор фондације и бројних донатора и љубитеља уметности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up