Добитници општинских признања

Пожега – Поводом Дана општине Пожега 7. априла заслужним појединцима и предузећима додељена су општинска признања у четири категорије. Најмлађим добитницима припале су новчане награде у износу од 30 000 динара и то су углавном ученици пожешких школа. Награђени су Маријана Милић, Сара Марјановић, Наташа Тешић, Милица Лазић и Лука Стојанић као и пливач Матија Словић, Милош Тошић државни првак И.П.С.Ц. Кобре и ликовни уметник Лука Чумић.

Општинско признање у виду Похвале добили су Владан Веснић – професор Техничке Школе, Славица Јаворац – васпитачица из Предшколске установе „Олга Јовичић – Рита“, Тодор Томић – власник пољопривредног газдинства из Горобиља и Друштво за спорт и рекреацију инвалида Пожега.

У категорији Општинско признање у виду Плакете са грбом Општине добитници су доцент доктор Александар Стефовски- државни секретар Министарства здравља Републике Србије, мастер политиколог Владислав Дајковић из Подгорице и протојереј Божо Главоњић – старешина пожешке цркве.

Ове године Општинском Повељом награђена су  пожешка предузећа Princ Leather, Пан комерц, БМН малинас, Ramax fashion company и Алта медика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up