Добитници признања поводом 7. априла, Дана општине Пожега

Пожега  – Општинско признање у виду Повеље поводом 7. априлa, Дана општине Пожега припашће ове године Дому здравља Пожега и болници на Савинцу, одлучили су јуче одборници Скупштине општине Пожега. Као посебан вид јавног признања за постигнуте резултате и достигнућа од значаја за унапређење, развој и афирмацију наше општине Плакета са грбом општине биће додељена Добровољном ватрогасном друштву, Клубу за борилачке и екстремне спортове “Соко” и Бојани Тешовић, доктору ветеринарске медицине на Ветеринарском специјалистичком институту Краљево.

Познати су и добитници признања у виду Похвале. То су: Гимназија “Свети Сава”, Пољопривредна школа са домом ученика “Љубо Мићић”, Црвени крст Пожега, професорица Сања Парезановић, наставница Драгана Прокопијевић – Кандић, голман Ненад Ерић, васпитачица Ирена Пејовић, хирург Миљан Ћеранић и Биљана Поповић, носилац пољопривредног газдинства из Горобиља.

Поводом Дана општине биће уручена и признања у виду Награде у новчаном износу од 30 000 динара. Она ће припасти ученицима основних и средњих школа у Пожеги. За успех ће бити награћени: Мина Трнавац, Вељко Мићовић, Олга Стојановић, Стефан Тодоровић, Огњен Милићевић и Лука Цвијовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up