Дочек Српске нове године на Краљевом тргу уз оркестар Бојана Суђића

Златибор – Богат програм на позорници Краљевог трга на Златибору поводом новогодишњих празника ове зимске сезоне биће употпуњен атрактивним дочеком Српске нове године. Овде се 13. јануара са почетком у 21:30 часова, одржава концерт фестивалског оркестра “Виртуози” под диригентском палицом маестра Бојана Суђића, догађај за памћење какав приличи реномеу најпосећеније планине Србије.

Фестивалски оркестар “Виртуози” чине изабрани најврснији инструменталисти из наше земље који плене умећем и енергијом на сцени. Предводи их маестро Бојан Суђић, највеће диригентско име на овим просторима, чија каријера обилује наступима са бројним реномираним ансамблима из читавог света.

Подсећамо да је ова зима на Златибору, уз изузетне новогодишње програме, почела на најбољи начин. Око 100.000 туриста угостила је „златна планина“ током празничних дана, што је рекордна посећеност. Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор приредиле су овде разноврсне садржаје за све генерације. Незаборавни новогодишњи концерти уз добро позната имена музичке сцене на отвореном простору Краљевог трга прошли су у добром расположењу великог броја окупљених, уз песму, забаву и ватромет, а на такав начин се наставља и прослава Српске нове године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник