Додела признања 7. април

Свечаном академијом, у недељу од 16 сати, у сали биоскопа бити обележен Дан општине Пожега, односно сећање на одлуку књаза Милоша Обреновића из 1832. године „да град оснује и темеље истог постави“. То ће бити прилика и да се заслужним појединцима и колективима додели општинско признање “7. април”. Одлуком коју су јуче усвојили одборници Скупштине општине Пожега признање у виду Повеље припашће Фондацији „Ана и Владе Дивац“ из Београда и Друштву за церебралну и дечију парализу општине Пожега.

Општинско признање у виду Плакете са грбом Општине ове године иде у руке Др Андрије Савића, неурохирурга и Дејана Јанковића, форензичара.

Општинско признање у виду Похвале добиће васпитачица Снежана Зарић,  наставници, професори и стручни сарадници из пожешких школа: Љиљана Јовановић, Ивана Марковић, Тони Смиљанић и Гордана Варница, као и предузетник Миле Стојадиновић из Речица.

Као и претходних година добитници Општинског признање у виду Награде у новчаном износу од 40.000 динара су истакнути ученици пожешких основних и средњих школа. На том списку су: Михаило Филиповић, Елена Стефановић, Магдалена Ковачевић, Невена Милијановић и Тамара Тешић. Поред њих ова наград ће бити додељена и раднику ЈКП „Наш дом“ Обраду Ђорђевићу, баскет екипи „Ало Пожега“ и параолимпијки Ивани Арсић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up