Дом здравља Пожега – у недељу, 15. октобра, бесплатни превентивни прегледи

Пожега – Дана 15.10.2023. године у недељу обавиће се бесплатни превентивни прегледи у циљу превенције и раног откривања болести како за оне грађане који имају здравствено осигурање, тако и за грађане без здравствене књижице у целој Србији, па и у Златиборском округу и нашем граду. Прегледи ће се обављати, у недељу,  од 8 до 16 сати.

За жене старије од 40 година организован је ултразвучни преглед дојке у Ултразвучном кабинету Дому здравља Пожега а за мушкарце старије од 49 година ПСА тест којим се може дијагностиковати рани стадијум карцинома простате у лабораторији Дома здравља Пожега (упут за ове превентивне прегледе није потребан). Пацијенти који су заинтересовани за ове преглед јављају се на преглед лекару у ординацију број 2 Службе за здравствену заштиту одраслих становника.

Прегледана лица код којих се постави сумња на болест биће упућена на даљу дијагностику.

Превенција и рана дијагностика су од кључног значаја за позитиван исход лечења сваке болести. С тим у вези, поштовани суграђани, позивамо Вас да узмете учешће у што већем броју ради контроле Вашег здравстевног стања.

Менаџмент ДЗ Пожеге

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up