Друштво за спорт и рекреацију инвалида Пожега планира веће присуство у селима

Пожега – Након бројних активности које организују у самом граду из Друштва за спорт и рекреацију инвалида у Пожеги сада планирају и веће присуство у селима. Недавно су одржали шаховски турнир у Луновом Селу, а у плану су и слични скупови у Јежевици, Рогама, Тврдићима и Горњој Добрињи. Спортским активностима и дружењу придају највише пажње па се већ спремају за бројна гостовања по Србији, али и да буду добри домаћини у јуну на такмичењу у риболову на Марића бари, најавио је за наш радио Војислав Ђоловић, председник Друштва за спорт и рекреацију инвалида.

„Што се тиче шаха проширили смо то по месним заједницама, не само у нашим просторијама и овде у граду. Неки дан смо били у Луновом Селу. То је друга општина, али они су нас прихватили и звали. Имали смо ту један велики трунир, где је било преко 20 учесника. Одзив је био врло добар. Сад ћемо за који дан ићи у Јежевицу, Горњу Добрињу, Роге. Већ су нас из Тврдића звали, ту смо већ потрдили учешће. Велика је активност током пролећа. Што се тиче риболова ту сад прво имамо предтакмичење, па такмичење, па ћемо 17. јуна имати међуопштинско такмичење где ће бити укључено 14 градова“, каже Ђоловић.

Друштво за спорт и рекреацију инвалида из Пожеге поред великог броја чланова из наше општине окупља и инвалиде и пензионере из Севојна, Чачка, Ариља, Лајковца, Ваљева и осталих места.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up