ЕКОС ДДД – Заштитник здравља грађана Пожеге: Редовно третирање комараца за безбедно и пријатно лето

Драги суграђани Пожеге,

У циљу заштите вашег здравља и стварања безбедног окружења за све нас, ЕКОС ДДД са поносом обавештава да ће општина Пожега предузети одговорне кораке у сузбијању комараца. Наша посвећеност вашем здрављу и добробити је наша основна мисија.

У сарадњи са општином Пожега ЕКОС ДДД успешно ће спроводити третмане сузбијања штетних инсеката. Ове године, наш циљ је да смањимо бројност комараца и тиме смањимо ризик од преноса заразних болести које ови инсекти могу донети.

Наш стручни тим користи најнапредније и безбедне препарате одобрене од надлежних институција како бисмо постигли ефикасност у третирању комараца, уз поштовање строге регулативе која гарантује безбедност животне средине.

Третирање комараца представља превентивну меру  за заштиту вашег здравља и вашег окружења. Наши третмани омогућавају вам да безбедно уживате у летњим данима, без страха од нежељених инсеката.

Ваша подршка и сарадња су кључни за постизање успешних резултата. Молимо вас да пратите обавештења од стране ЕКОС ДДД и општине Пожега како бисте били инфорнисани о датумима спровођења третмана.

Заједно радимо на стварању безбедног и угодног окружења за све нас. Уколико имате било каква питања или недоумице слободно нас контактирајте и са задовољством ћемо вам пружити додатне информације.

Хвала вам што сарађујете са ЕКОС ДДД, са општином Пожега у овом важном напору заштите здравља наше заједнице.

Срдачан поздрав,
ЕКОС ДДД и општина Пожега

1 коментар. Leave new

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up