ФК „Ариљска рампа“ – Исписујемо нову страницу историје клуба

Пожега – У фудбалском клубу „Ариљска рампа“ коначно су „преломили“ и донели одлуку да од наредне сезоне наступају у Западно-моравској зони, лиги у коју су место изборили пласманом на лидерску позицију Златиборске окружне лиге, пре прекида шампионата. Одлука о преласку у виши ранг такмичења није била ни лака ни тешка, каже, у изјави за Пожега радио, Милић Цвијовић, директор ФК „Ариљска рампа“.

Оваква прилика се не указује често, сматра Цвијовић и напомиње да је част представљати наш град у зонском рангу такмичења. У среду су, представници клуба, имали разговор са људима из општинског руководства, које им је дало подршку и обећало помоћ, тако да је и то, између осталог, омогућило доношење одлуке о преласку у „зону“. На тај начин отворено је „ново поглавље“ у историји клуба са Рампе.

Милић Цвијовић напомиње да је рад на инфраструктури кренуо и пре ове одлуке. У току су радови на адаптацији клупске зграде, односно доградњи свалчионица и дугих просторија потребних за несметано функционисање клуба.

Екипа ће у летњем периоду бити појачана са неколико играча, а готово читав играчки кадар из претходне сезоне, биће на располагању стручном штабу и у „зонском походу“. Цвијовић најављује старт припрема за почетак јула и нада се да ће клуб, у дебитантском наступу Западно-моравске лиге, успети, не само  да избори опстанак, већ и да се пласира у средишњем делу табеле.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up