Фондације “Уни бебе” и “Унипромет”

Чачак – Као породична и друштвено одговорна компанија, која првенствено поштује и негује породичне вредности, и ове године смо били активни када су у питању активности хуманитарног карактера. Наиме, као што сте и упознати, под окриљем наше компаније основане су две непрофитне Фондације, “УНИ бебе” и “Унипромет”, које имају за циљ подстицање рађања и повећања наталитета, као и унапређење бриге о деци, младима и социјално угроженима.

Када је у питању Фондација Уни бебе, која је посвећена нашим најмлађим члановима, ове године је наш тим богатији за чак 21 девојчицу и 6 дечака, којима смо доделили вредне ваучере. Овим путем желимо да честитамо нашим драгим колегама и да им пожелимо пуно среће у најважнијој животној улози, улози родитеља, али и да са друге стране подстакнемо и друге младе колеге које желе да се остваре као родитељи. Наша жеља је да у наредној години тим буде богатији за још више беба.

Као и претходне године, донета је одлука да у оквиру Фондације УНИ бебе, поред ваучера за наше малишане, доделимо и ваучер у вредности од 200.000,00 динара за куповину нове опреме и побољшање услова рада одељењу Породилишта болнице у Чачку.

У току ове године, у оквиру Фондације Унипромет, одобрене су многе донације различитог карактера, али оно што бисмо издвојили су донације за две предшколске установе на територији града Чачка и једној на територији града Краљева. У питању су предшколске установе “Радост”, “Моје детињство” и ‘’Олга Јовичић Рита’’. Пуно нам је срце што смо на овај начин допринели стварању лепшег и адекватнијег простора за боравак најмлађих чланова наше заједнице.

И у наредној години настављамо са активностима хуманитарног карактера за све оне којима је помоћ најпотребнија. Кроз овакве догађаје желимо да апелујемо  и подстичемо наше колеге, али и све људе добре воље да учествују у активностима овог карактера јер је хуманост највреднија и најцењенија карактеристика људи, а ми као друштво имамо обавезу да бринемо и саосећамо се једни са другима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up