ФТН Чачак – Дан отворених врата

Чачак – “Дан отворених врата” на Факултету техничких наука у Чачку  другу годину за редом биће организован онлине. Уз коришћење одговарајућих платформи будући студенти и њихови родитељи могу се, сутра од 10-14 сати, информисати о студијским програмима, пријемним испитима, студентском животу, могућностима и условима смештаја у студентском дому.

На располагању ће свим заинтересованима бити професори, асистенти, али и сами студенти који ће одговарати на питања будућих бруцоша. Сви заинтересовани за овај програм треба унапред да се пријаве на сајту факултета. Мр Наташа Цвијовић, ПР факултета у Чачку каже је за наредну школску годину планиран упис кандидата на 11 програма у оквиру основних академских и основних струковних студија у трајању од 3 или 4 године.

Факултет техничких наука од 13. марта организује и бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита неопходног за упис на факултет. Онлајн припремна настава одржаваће се суботом, а изводиће је професори и асистенти чачанског факултета.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up