Фудбалери Лазарице меркају виши ранг

Пожега – Пролећни део шампионата Златиборске окружне лиге је стартовао протеклог викенда. Екипе су у наставак ушле са различитим амбицијама, а за највиши пласман конкурусаће њих неколико. Један од тимова, који има циљ пласман у виши ранг такмичења, односно Зону, је Лазарица из Прилипца.

Они су у првом колу наставка били слободни, али су то искористили и одиграли „генералку“ са екипом Котроман из Мокре Горе. Ако се по јутру дан познаје, онда неће бити проблема. Добра игра приказана је и у последњем припремном дуелу, а за место у тиму конкурисаће двадесет фудбалера, каже Дејан Пауновић, тренер Лазарице. Екипа је почела припреме 6. фебруара, а уз тренинге одиграно је и шест тест утакмица. Пауновић сматра да је екипа спремна за изазове који их очекују, у јако изазовној полусезони, у којој их, након регуларног дела првенства, очекује Плеј оф.

Током сезоне, односно са добрим резултатима, појачавао се и рад управе, која је такође засукала рукаве и, мало по мало, поправљала услове на самом терену у Пилатовићима, додаје Пауновић. Урађене су клупске просторије, ограђен терен, урађене прилазне стазе, а сада се раде и трибине, са око 200 седећих места.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up