Фудбалери Слоге кренули са припремама за нову сезону

Пожега – Фудбалери Слоге окупили су се данас,на свом терену, где су и одрадили први тренинг пред нову сезону. У доста измењеном саставу, у односу на преотекли шампионат, 20 играча плус три голмана, радили су под „будним оком“ шефа струке Јована Никитовића, помоћног тренера Милана Симеуновића и тренера голмана Дарка Чолића, који чине нови стручни штаб.
Пре изласка на терен играче и стручни штаб поздравио је нови-стари председник клуба Иван Радовић, који им је пожелео добродошлицу, срећу и здравље у наредној такмичарској години.
Радовић је предочио да је током летње паузе дошло до великих промена у клубу, како у играчком и стручном кадру, тако и у руководству. У нову сезону се улази са доста младих играча из сопственог погона. За сада је клуб појачан са тројицом фудбалера, а тим ће бити комплетиран у наредних петнаестак дана. Без обзира на то, према његовим речима, Слога неће одустати од циља који је имала и у претходним сезонама.

Јован Никитовћ се на место шефа стурчног штаба Слоге враћа након четири сезоне. Пред њим је велики изазов, али како каже он жели да кроз напоран рад стигне до резултата. Екипу је током лета напустило неколико битних играча из преотекле сезоне – Милош Ристић (Слобода Ужице), Коста Јањић (Јавор Ивањица), Милан Коларевић (тражи клуб), док је играчку каријеру окончао дугогодишњи капитен Борко Николић.
Дрес пожешког српсколигаша, за сада, су задужили Арсеније Вранић, млади Пожежанин, који је наступао у млађим селекцијама Партизана, повратник Никола Тасић, бивши чувар мреже Слоге, који је последњих годину дана провео у Смедереву и Лука Лазаревић из Врњачке Бање, протекле сезоне играч Реала из Подунаваца.

Нови шеф стручног штаба се нада да ће се кроз тренинге искристалисати квалитет, који поседују млади играчи, а у наредним данима очекује и неколико играча са искуством, који ће стићи у Пожегу.

Екипа Слоге ће припреме одрадити у Пожеги, а у наредних 15-20 дана ће се радити и на теренима у околини Пожеге, због планираних радова на главном и помоћном терену. Форма ће се брусити и кроз пријатељске утакмице, а имена противника ће бити позната у наредним данима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник