Где и како преузети параметаре за активацију мобилне апликације ConsentID?

Ужице – Поред Поште која је већ ангажована на пословима преузимања параметара за активацију мобилне апликације ConsentID, од петка 20.01.2023. године ове послове ће обављати и запослени у Пољопривредној саветодавној и стручној служби „Ужице“.

Тај посао је неопходан како би сви пољопривредни произвођачи били у могућности да се благовремено пријаве у нови, електронски регистар пољопривредних газдинстава (еАграр).

На тај начин ће се пратити све будуће новости које се тичу расписивања подстицаја и њихове исплате, као и свих послова везаних за измене података на пољопривредном газдинству.

Запослени из ПССС Ужице ће у наредном периоду у локалним самоуправама које покрива својим радом (град Ужице, општине Косјерић, Пожега, Чајетина, Прибој, Пријепоље, Нова Варош и Бајина Башта), обављати послове који се односе на први корак који води ка укључивању у еАграр.

За успешно преузимање параметара за активацију мобилне апликације ConsentID потребно је да носилац пољопривредног газдинства дође лично.

За обављање овог посла неопходно је да особа понесе на увид личну карту или пасош, да има паметни телефон и да зна своју е-маил адресу.

Запослени Пољопривредне стручне саветодавне службе Ужице, ове послове за пољоприврднике са подручја општине Пожега ће обављати у Малој сали СО Пожега, радним данима од 8 до 15 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник