Гондолом до звезда

Златибор – Поруком „Гондолом до звезда“ обележен је завршетак још једне успешне летње сезоне на златиборској гондоли уз забавно вече и етно звуке Rocher бенда. На највишем врху Златибора посетиоци су уживали у планинској музичкој магији и незаборавној атмосфери која ће остати упамћена по романтичном амбијенту, традиционалној музици, ноћној вожњи, укусним залогајима и најлепшем погледу на звезде.

Rocher етно бенд је приредио наступ пун енергије и емоција, а Голд гондола је организовала први овакав догађај на Торнику чиме је још једном померена граница у организовању манифестација на Златибору. Посетиоци су поново били позитивно изненађени идејом и садржајем који је улепшао њихов боравак на Златибору.

“Вечерас смо имали прилику да уживамо у несвакидашњем музичком програму на последњој станици гондоле и ја верујем да ће наши гости понети најлепше успомене. Наша идеја је била да посетиоцима, поред ноћне вожње, пружимо додатни садржај и услугу који ће им улепшати одмор на Златибору. Чланови Музичке Институције Rocher су врхунски академски професионални музичари од којих већина свира у Симфонијском оркестру РТС-а. Понудили смо музику бенда који важи за један од најбољих у региону, а њихов репертоар чини етно и традиционална музика Балкана коју изводе на класичан начин и на класичним инструментима. Сигурна сам да се таква музика не може често чути, нарочито не у оваквом амбијенту као код нас на Торнику. Овим догађајем смо желели да обележимо успешну сезону не само са посетиоцима, већ и са колегама, представницима медија и нашим партнерима и пријатељима.”, рекла је директорка ЈП „Голд гондола Златибор“ Бојана Божанић.

Вожња кроз летње вече у специјално осветљенима кабинама и музички програм на најдужој гондоли на свету надмашили су очекивања посетилаца, баш као и пројекције филмова на међустаници. Нови садржаји, еко парк на међустаници и програм „Антистрес лето на гондоли“ подигли су понуду на виши ниво, што су путници препознали и показали велико интересовање.

„Биоскоп на отвореном је дефинитивно оставио најјачи утисак и код посетилаца и у медијима. На првој пројекцији приказан је филм Лето када сам научила да летим, а на другој блокбастер „Операција Фортуна: Превара века“ и владало је велико интересовање, тражила се карта више. Желели смо да унесемо нов концепт боравка у природи, а да опет буде модерно и биоскоп на отвореном се показао као одлична идеја. Гондолин биоскоп у комбинацији са ноћном вожњом и послужењем, је јединствењ догађај на отвореном који спаја две љубави: љубав према филму и љубав према природи. Поред тога, на располагању су биле спортске активности попут параглајдинга, стреличарства, садржаја за децу и одрасле у виду едукативних и релакс радионица, дана посвећених здравим залогајима, као и старим занатима. Промоција здравих стилова живота је нешто по чему смо већ препознатљиви, па су тако посетиоци овог лета могли добити корисне савете о припреми здравих оброка и комбиновању физичких активности. Такође, у сарадњи са Компанијом „Златиборац“ гондола је приказала како се спремају традиционална јела карактеристична за овај крај. Наш труд и залагање су се исплатили што показују и бројке: до јула ове године смо имали око 150 000 путника. У овом темпу настављамо и даље. Летња сезона се завршава, а ми већ правимо планове за јесен и зиму.”, рекла је Божанић.

Потребе и жеље савремених туриста су све специфичније што захтева стално ослушкивање и увођење иновација које иду у корак са тенденцијама у модерном туризму на које гондола увек пронађе прави одговор. Голд гондола је још једном дала нову димензију туризму кроз савремен и јединствен поглед на боравак у природи, пружајући гостима Златибора успомене по којима ће мерити свако следеће путовање.

ФОТО: Голд гондола

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up