Хотел Палисад

Хотел Палисад се налази у срцу туристичког насеља Златибор окружен боровом шумом.

Већ дуги низ од 58 година представљамо симбол туризма на планини Златибор. Склад „старе“ архитектуре и савременог реновираног ентеријера, истанчаног укуса и елеганције чини наш хотел препознатљивим не само на Златибору већ на подручју целе Србије. На само стотинак метара налази се централни трг и златиборско језеро као и други најзначајни локалитети на нашој планини.

   

Поседујемо 196 соба разноврсних категорија који испуњавају различите захтеве туриста од стандард соба за госте који свој боравак конципирају активним одмором у природи до апартмана са две одовојене спаваће собе за госте жељне комфора и луксуза.

Хотел Палисад са својим објектима – рестораном „Златни бор“Конгресним центром „Србија“, фудбалским и тениским теренима и скоро шест деценија дугој традицији, богатству своје понуде и квалитетној услузи, важи за пионира конгресног туризма на овој планини каже Катарина Цицварић, извршни директор за продају и маркетинг Хотела  Палисад.


Данас се Палисад својим корисницима представља новим, иновираним концептом у склопу којег нуди два функционално одвојена конгресна центра који су опремљени да задовоље потребе модерних пословних скупова. Смештајни капацитетет од 200 реновираних двокреветних соба, од којих су 110 луx и супериор и у потпуности прате понуду за одржавање најзахтевнијих скупова, конгреса и конференција.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up