Иван Драшкић: Велико интересовање за матурско вече

Пожега – Према конкурсу који је објавило Министарство просвете на располагању будућим средњошколцима у Златиборском округу је преко 3000 слободних  места у средњим стручним школама, гимназијама, музичкој и уметничкој школи.

Гимназија Свети Сава из Пожеге у први разред, за наредну школску годину, уписује 110 ученика. Они ће бити распоређени у два одељења друштвено-језичког, једно одељење природно-математичког и једно одељење рачунарске гимназије.

Директор школе Иван Драшкић, каже за радио Пожегу да је пријављивање заинтересованих за полагање пријемног испита за упис у одељење за талентоване ученике у рачунарској гимназији већ завршено. Интересовање је било велико, пријављено је 33 ученика за 20 места. Ове године посебно је велико интересовање за матурско вече па је Иван Драшкић, најавио да ће ова школа учинити све да свечана промоција матураната буде реализована после 20. јуна, у зависности од епидемиолошких мера, а 15. јуна ће најбољим ученицима бити уручене пригодне награде, што ће уједно бити прилика да свима њима пожелимо пуно успеха у даљем професионалном усавршавању и животу, додао је Драшкић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up