Изабран председник општине Пожега – Ђорђе Никитовић

Председник наше општине у наредном мандату биће Ђорђе Никитовић, а његов заменик као и до сада Иван Новаковић, одлучили су на данашњој седници одворници СО Пожега.

Након потврђивања мандата одборника Радољуба Туцовића са листе Покрет снага Србије, приступило се избору извршних органа управљања општином Пожега. У обједињеном тајном гласању на јединственом бирачком листићу комисија је спровела гласање и саопштила резултате по којима је свих 46 листића било важећих, од чега је 41 било за и 5 против избора председника општине.

Присутнима се обратио Иван Новаковић, заменик председника општине Пожега и захвалио се председнику општине на предлогу за заменика председника и одборницима за указано поверење. Нагласио је да ће челни људи општине Пожега у наредном периоду радити у интересу свих грађана општине Пожега строго се држећи закона.

Ђорђе Никитовић, који ће одлуком одборника на челу наше општине бити и у другом мандату, најавио је завршетак започетих редова али и крупне инфраструктирне пројекте у наредном периоду. Поред обилазнице за Косјерић у плану је и уређење приобаља реке Скрапеж.

На данашњем заседању изабрани су и нови чланови Општинског већа. То су: Иван Грковић, Радоица Бурлић, Бранко Симовић, Видан Михајиловић, Рада Новаковић, Јелена Боловић и Мирослав Димитријевић.

Поред Српске напредне странке владајућу већину у СО Пожега чиниће и СПС.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up