Јавна расправа о Нацрту Локалног антикорупцијског плана

Пожега – Општина Пожега позива све заинтересоване да се укључе у јавну расправу о Нацрту Локалног антикорупцијског плана (ЛАП) наше општине који је израдио Радни тим уз подршку Сталне конференције градова и општина. ЛАП је документ који усваја свака јединица локалне самоуправе у Србији, у ком се препознају ризици од корупције у раду локалних јавних институција и предвиђају активности на смањењу тих ризика.

Током јавне расправе, која ће трајати до 14.априла 2021. године, грађани, удружења, стручне асоцијације, синдикати, медији, политичке странке и сви други заинтересовани могу да поднесу предлоге за измене и допуне Нацрта ЛАП-а. Предлози за које Радни тим процени да ће унапредити ЛАП биће унети у нову верзију Нацрта, док ће за оне који не буду прихваћени, бити објављено образложење за њихово одбијање.

Нацрт је доступан на интернет страници општине Пожега.

Предлози за измене и допуне текста Нацрта ЛАП-а могу се доставити на електронску адресу opstina@pozega.org.rs или поштом на адресу Општина Пожега, Трг слободе бр. 9, 31210 Пожега, са назнаком “Предлози за измене и допуне Нацрта ЛАП-а”, а могу се оставити и на писарници Општинске управе до 14 .априла 2021. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник