Јавни конкурс за замену старих котлова у Пожеги почиње сутра, 8. септембра

Пожега – Јавни конкурс за замену старих котлова и других индивидуалних ложишта, у  кућама односно домаћинствима, уз субвенцију од 50 процената, у Пожеги стартује сутра, 8. септембра.

То значи да грађани од сутра могу да се обрате привредним субјектима, чија је листа усвојена и званично објављена, за предрачуне за котлове и њихову замену.

Уз предрачун, грађани су дужни да прикупе и осталу неопходну документацију и све заједно предају на писарницу општинске управе.

Након истека Конкурса, биће формирана ранг листа након чега ће грађани којима буду одобрене субвенције, моћи да планиране радове и реализују.

Подсетимо још једном, министарство заштите животне средине и општина Пожега ће обезбедити, бесповратно, 50 процената од укупне инвестивције односно половину цене котла али и трошкова његове уградње.

Конкурсна документација је доступна на интернет страници Општине Пожега и на писарници општинске управе почев од 8. септембра па све до краја конкурса који траје до 29. септембра.

Све детаљније информације се могу добити и на контакт телефон 3816 401, локал 232 или на мејл адресу ler@pozega.ls.gov.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up