Јавни позив за доделу бесплатних ауто седишта за децу

Пожега – Савет за безбедност саобраћаја Општине Пожега расписао је Јавни позив за доделу бесплатних ауто седишта за децу за путничка возила. Позив је намењен родитељима или старатељима са територије општине Пожега чија су деца рођена у периоду од 01. 09. 2018.године до 31. 08. 2021.

Поред тога критеријум за доделу бесплатних дечијих ауто седишта је поседовање путничког моторног возила у власништву једног од родитеља, старатеља или сродника заједничког домаћинства. Родитељи или старатељи који су добили седиште у претходној расподели могу поново поднети захтев за ауто-седишта али за новорођено дете.

Рок за предају потребне документације је 1. октобар.

Одлука о додели бесплатних ауто седишта биће донета на основу редоследа пристиглих пријава, а у случају да је број благовремених и уредних пријава већи од броја расположивих седишта, предност ће имати самохрани родитељи и родитељи са троје и више деце.

Пријавни формулар се могу преузети на писарници Општинске управе Пожега или са званичне интернет презентације општине Пожега – www.pozega.org.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up