Јавни конкурс за избор привредних субјеката у спровођењу мера енергетске ефикасности путем уградње соларних панела

Пожега – Општина Пожега је расписала Јавни конкурс за учешће, односно избор привредних субјеката у спровођењу мера енергетске ефикасности путем уградње соларних панела.

Привредни субјекти који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији објеката, у области соларне енергије, могу конкурисати од четвртка, 1. септембра, у наредних 15 дана, односно до 16. септембра.

Јавни конкурс је расписан ради избора привредних субјеката који ће обавити набавку и изводити радове на уградњи соларних панела за производњу електричне енергије и радовима на унапређењу термотехничких система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи,  термостатских вентила и делитеља топлоте.

Након тога, општинска комисија која спроводи цео поступак релаизације пројекта повећања енергетске ефикасности ће формирати листу  привредних субјеката који ће искључиво моћи да обављају радове код домаћинстава која остваре право на суфинансирање.

Тек након избора привредних субјеката који ће практично бити извођачи радова, биће расписан конкурс за грађане који  желе да енергетску ефикасност својих стамбених објеката повећају уградњом соларних панела и друге сродне опреме.

Привредни субјекти који желе да конкуришу, конкурсну документацију могу преузети на шалтеру општинске управе или званичном сајту општине Пожега, подсетимо још једном, од 01. до 16. септембра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up