Ко и када ради за празнике

Пожега – Током ускршњих и првомајских празника у Дому здравља Пожега без престанка ће радити ковид амбуланта од 7 до 19 сати, у суботу ће радити дечије одељење, а Хитна медицинска помоћ ће свакодневно дежурати. Остале ординације биће отворене 5. маја. Вакцинални пунк, због празника, неће радити у петак, суботу и недељу.

За паркинг службу ЈКП “Наш дом” нерадни дани почињу сутра, 30. априла, а њихови запослени ће се наћи на својим радним местима поново у среду, 5. маја. Из Пошта Србије обавештавају да ће поводом наступајућих празника за њих нерадни дани бити од 30. априла до 4. маја.

И радње са прехрамбеном робом су прилагодиле радно време наступајућим празницима, па ће тако маркет Прехрана у суботу, 1. маја и понедељак, 3. маја радити од 7 до 15 сати, док ће Васкрс за њих бити нерадни дан.

Идеа ће 1. маја радити према редовном радном времену, док ће недеља, 2. мај бити нерадан.

Радно време Максија ће сутра, 30. априла, бити скраћено, до 18 часова. У суботу, 1. маја, продавница ће радити по редовном радном времену. На Ускрс, 2. маја, Макси продавница ће бити затворена, а од понедељка, 3. маја, ће радити уобичајено.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up