Компанија Инмолд домаћин „дана технологије“

Пожега – Компанија Инмолд породична компанија, основана 2006. године данас је била домаћин „дана технологије“ и са копанијама Хермле и Меусбургер организовали су промоцију својих производа. Основна делатност компаније Инмолд је израда висококвалитетних алата за бризгање пластике и обојених метала а специјалност су алати за бризгање танкозидне амбалаже и алати за бризгање техничких делова.

Поред алата, баве се и израдом ИМЛ робота. Инмолд је 2011. године започео програм оспособљавања деце средњошколског узраста, за потребе свог производног процеса. Регионални представник продаје компаније Меусбургер, која је је водећи произвођач у области израде високопрецизних стандардних делова, Борис Стантић говорио је за наш радио и истакао да купци широм света препознају предности стандардизације и сарадње са компанијом која има преко 55 година искуства у обради челика.

Асортиман производа креће се од високо прецизних стандардних делова и одабраних производа за потребе радионица до технологије и топлоканални дизама до система управљања знањем. Све ово чини Меусбургер поузданим глобалним партнером у изради алата за бризгање и штанцовање, додао је Стантић, изразивши своје задовољство због сарадње са Инмолдом и захваливши се овој компанији на срдачном домаћинству у организацији дана технологије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up