Концертни програм у ГКЦ Ужице

Ужице – Градски културни центар Ужице у оквиру Културног лета огранизује још три велика концерта. Предстојећег викенда на Тргу партизана наступиће београдски састав Неверне бебе. У суботу 20. августа на истом месту публика ће моћи да слуша Биг бенд оркестар РТС-а. Улаз на ова два музичка догађаја се неће наплаћивати. До краја месеца у плану је и гостовање Дарка Рундека. Филип Баралић, директор ГКЦ Ужице каже да ће концерт некадашњег певача Хаустора бити у уторак 23. августа у башти ове установе. Продаја улазница почиње у понедељак.

У Градском културном центру Ужице у току су радови на уређењу простора. Радови ће бити завршени до 15. августа, након чега се ГКЦ поново отвара за посетиоце уз богат и разноврстан програм.

Према речима директора ГКЦ-а почетком овог месеца започети су радови на одржавању и поправкама, који обухватају молерске радове у простору клуба и хола, фарбање металних и дрвених површина, санацију и замену керамичких плочица у мушком тоалету, неопходне поправке зидова, бетонирање бетонских површина у башти, уређивање зеленила, поправке електро и водоводних инсталација и инсталацију и тестирање новонабављених расветних уређаја.

Овим радовима се предвиђа нови естетски изглед клуба и очекивања су  да ће њихов резултат позитивно утицати на квалитет понуде и програма ГКЦ-а, сматра Баралић. Са почетком школске године, у сезони јесен-зима, планиран је велики број активности и манифестација, попут изложби, креативних радионица, књижевних вечери, концерата и музичких фестивала.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up