Конкурс за доделу студентских награда

На основу члана 3. Одлуке о новчаној награди студентима са територије општине Пожега (“Службени лист општине Пожега“, бр.3/08) и Одлуке о изменама и допунама Одлуке о новчаној награди студентима са територије општине Пожега (“Службени лист општине Пожега“, бр.9/08), Савет за друштвене делатности расписује

К О Н К У Р С ЗА ДОДЕЛУ НОВЧАНИХ НАГРАДА СТУДЕНТИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ ПОЖЕГА

I – Расписује се конкурс за доделу студентских награда и то:

  1. Студентима високих школа основних академских студија и дипломских академских студија – мастер са територије општине Пожега, који се финансирају на терет буџета Републике Србије, а који су током студија постигли просечну оцену најмање 8,50.

Уз пријаву поднети:

  • уверење да је редован студент,
  • доказ о просечној оцени и свим положеним испитима из претходних година студија (за студенте I године мастер студија уверење о дипломирању),
  • доказ о пребивалишту на територији општине Пожега (потврду о пребивалишту, фотокопију личне карте или очитану чиповану личну карту).

II – Право учешћа на конкурсу имају студенти високих школа основних академских студија и дипломских академских студија – мастер, који се финансирају на терет буџета Републике Србије (изузев прве године и апсолвената), који су редовно полагали испите и уписивали претходне године студија.

III – Средства за доделу студентских награда за школску 2021/2022. годину опредељена су Одлуком о буџету општине Пожега.

IV – Пријаве на конкурс подносе се Савету за друштвене делатности Скупштине општине Пожега, Трг слободе бр. 9 (канцеларија број 19.).

V – Конкурс остаје отворен 18 дана од дана објављивања на огласној табли Општинске управе и средствима јавног информисања (Радио Пожега, Телевизија Пожега и сајту општине Пожега) и траје закључно са 10. јануаром 2022. године.

01 Број: 06-71/21од 24.12.2021. године

САВЕТ ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ

                               ПРЕДСЕДНИК,       Даница Анђелић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник