Кошаркашице Слоге спремне за елиту

Пожега – Кошаркашице Слоге „броје ситно“ до старта у најелитнијем рангу такмичења, које стартује 8. октобра. Припремни период је одрађен у Пожеги, а клуб је појачан са четири нове играчице, од којих две долазе из Америке. Дрес Слоге у овом прелазном року задужиле су Марија Кешељевић из Требиња, Јована Јеремић из Параћина, Дежа Грин из Америке, док се друга Американка чека и у Пожегу ће стићи у наредних неколико дана.

Саша Матеничарски каже да ће такмичење у Првој лиги Србије бити много квалитетније у односу на претходнуу сезону. Истовремено, нада се да ће екипа Слоге успети да избори опстанак у конкуренцији 12 сјајних тимова.

Припремни период је показао да Пожежанке поседују квалитет, а да ће кошаркашице које су ангажоване током лета донети неопходну превагу на терену.

Поред искусних играчица, током припрема шансу су добиле и искористиле младе играчице, из сопственог погона, које ће бити прикључене сениоркама и равноправно ће конкурисати за први тим, каже у изјави за наш радио тренер Матеничарски.

Генерална проба, односно последња контролна утакмица, би требало да се одигра 1. октобра, против Студента из Ниша, док ће два дана раније гост Пожежанки бити екипа из Бановића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник