Куповином дигиталног биоскопског пројектора заокружује се дигитализација биоскопа

Пожега – Спортско-културни центар Пожега добио је 6 милиона и 150 хиљада динара бесповратних средстава за куповину дигиталног биоскопског пројектора од стране Филмског центра Србије. Овим се коначно заокружује целина у фази дигитализације биоскопа и техничке опремљености Установе. Убудуће публика у Пожеги неће морати да чекати на најновија филмска остварења, већ ће пројекције нових филмова моћи да буду организоване одмах након премијера.

Уз захвалност Општини Пожега, јер ће суфинансирати овај пројекат у износу од 2 милиона динара, директор СКЦ Срђан Стевановић истиче да се упорност исплатила. Са овим пројектом, за средства су конкурисали и у протекле три године.

Куповином дигиталног пројектора створиће се и услови за повећање прихода од продаје карата па ће та средства моћи да се искористе за организацију неких других садржаја или додатну модернизацију сале, истиче Стевановић.

Спортско-културни центар придружио се Туристичкој организацији која, уз покровитељство Општине Пожега, вечерас организује концерт Џенана Лоначеревића. На градском тргу публику ће забављати и Инфузија бенд, каже Наташа Брадоњић директорица Туристичке организације.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up